Pengenalan Google Adwords Untuk Perniagaan

Google Adwords merupakan platform pengiklanan yang dibangunkan oleh Google. Iklan ini meliputi keputusan carian di telefon pintar mengunakan Android, Youtube dan juga di enjin carian Google sendiri. Selain itu ia juga mengunakan platform Google Adsense dan juga advertising partner Google untuk memaparkan iklan yang diiklankan oleh pengiklan Google Adwords.

Jadi kadar capaian untuk penguna Adwords adalah sangat besar. View harian mencecah trilion view terhadap pengiklan Google. Jadi ia merupakan satu kaedah pengiklanan yang sangat berkesan dalam meningkatkan lagi jualan produk anda.

Berikut adalah video pertama dalam Panduan Adwords:

Klik butang Play untuk melihat video.

Dengan kadar capaian yang sangat besar ini. Ia telah menjadi satu kaedah pengiklanan yang terbaik di pasaran dan fokus kepada sasaran yang benar benar berminat untuk mendapatkan produk anda.

Untuk menonton keseluruhan video ini, anda boleh dapatkan Video Panduan Adwords untuk membantu anda membuat iklan yang betul-betul fokus dan targeted. Selain itu iklan anda juga murah dan berkesan mendapatkan prospek yang berminat dengan produk anda.

Video Panduan Adwords Merupakan Kaedah Pembelajaran Terbaik

Video panduan adwords ini merupakan panduan Adwords pertama di Malaysia. Ianya mula dilancarkan pada tahun 2008 dalam bentuk ebook. Kini ia telah dikemaskini kepada versi video yang lebih mudah dikemaskini jika terdapat sebarang perubahan terhadap kaedah dan antara muka Google Adwords.

Dengan support yang berterusan selama 10 tahun, anda akan juga menerima kelebihan yang sama jika mendapatkan Video Panduan Adwords ini sekarang. Malah harga produk ini akan meningkat dari masa ke semasa sehinggan harga RM190. Ia adalah berpatutan untuk belajar perkara teknikal seperti Google Adwords dengan lifetime update.

Ia merupakan satu kerja yang memenatkan untuk support selama bertahun dengan nilai harga yang cukup rendah dan berpatutan. Dapatkan segera sebelum harga dinaikkan. Jadi anda boleh berjimat jika bertindak dengan segera.

Jika jualan produk anda semakin menurun. Ini adalah satu satu cara untuk meningkatkan lagi jualan disaat ekonomi negara yang semakin mencabar. Pastinya ada orang yang perlukan penyelesaian masalah mereka dengan produk yang anda tawarkan.

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN VIDEO PANDUAN ADWORDS

p/s: Produk ini dalam bentuk streaming. Anda perlukan talian internet untuk menonton video ini. Tiada akses download diberikan kerana untuk mengelakan ianya diedarkan dan dikongsi tanpa kebenaran.

Leave a Reply